Безжични звучници

Безжични звучници

Безжични звучници

Дознајте за функциите на SRS-XV800

Моќен безжичен звучник за забава

SRS-XV800

Независно дали сакате да организирате забава за паметење или да уживате во омилениот филм или серија, овој звучник ќе ви го понуди потребното доживување. XV800 нуди моќен звук што ја исполнува просторијата, независно што слушате и од каде слушате. Затоа, не правете отстапки, туку репродуцирајте јасна и гласна музика или подобрете ги филмовите и телевизиските програми со XV800.

()
  • SRS-XV800

    НОВО


Слика од звучникот SRS-XV800 ставен врз килим во просторија со стол и кактус, со зборовите „LIVE LIFE LOUD“

LIVE LIFE LOUD

Животот треба да се живее максимално. Тоа значи да се соберете со пријателите, да ја засилите музиката максимално и да танцувате цела ноќ на јасен и богат звук. Со нашите нови
звучници од серија X ќе можете максимално да ги искористите сите моменти, да организирате забави што ќе ги паметите засекогаш и постојано да го живеете животот гласно.
 

Приказ од 360 степени

Приказ од 360 степени на SRS-XV800 од Sony
Приказ од 360 степени на SRS-XV800 од Sony
Приказ од 360 степени на SRS-XV800 од Sony
Приказ од 360 степени на SRS-XV800 од Sony
Приказ од 360 степени на SRS-XV800 од Sony
Приказ од 360 степени на SRS-XV800 од Sony
Приказ од 360 степени на SRS-XV800 од Sony
Приказ од 360 степени на SRS-XV800 од Sony
Приказ од 360 степени на SRS-XV800 од Sony
Приказ од 360 степени на SRS-XV800 од Sony
Слика од четири луѓе во дневна соба кои танцуваат околу звучникот SRS-XV800 со црвено амбиентално осветлување

Моќен опкружувачки звук за поголеми забави

Звучникот XV800 е создаден за забави со гласен и јасен звук. Освен тоа што е доволно пренослив за да го преместувате лесно, тој и репродуцира звук на сите страни, за да можат вашите гости да добијат одлично аудиодоживување без разлика дали стојат пред или зад звучникот.
 

Зголемете го вашето уживање додека гледате телевизија

Независно што гледате, сакате да добиете најдобар звук. Благодарение на длабокиот бас и звукот што ја исполнува просторијата, создадени со TV Sound Booster, ќе добиете толку реален звук што ќе се чувствувате како да сте зачекориле во светот што се прикажува на екранот.
Слика од луѓе во дневна соба кои гледаат концерт на телевизија со звучникот SRS-XV800 и сино амбиентално осветлување покрај него

Пејте караоке или свирете гитара во затворени простории или надвор

Независно дали сте во затворена просторија или надвор, XV800 секогаш ќе биде со вас. Пејте караоке или свирете гитара каде и да сте.
Жена пее на микрофон и маж свири гитара, двата уреди се приклучени во SRS-XV800, а нивните пријатели танцуваат
Слика од контролниот панел на SRS-XV800 со задно осветлени копчиња и амбиентално осветлување во зелена и сина боја, наспроти црна заднина

Имајте целосна контрола дури и во темнина

XV800 е опремен со практичен и интуитивен панел на допир што ја олеснува контролата на поставките. Освен тоа, тој свети за да можете да контролирате сè дури и во темнина.
 

Повеќенасочен звук за подобро распространување на звукот

X-Balanced Speaker Unit за моќен звук

Траење на батеријата до 25 часа и брзо полнење

TV Sound Booster за подобар звук на телевизорот

Караоке и влез за гитара за поголема забава

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.