Безжични звучници

Безжични звучници

Страничен приказ на звучникот ULT TOWER 10 со вклучено осветлување и зборовите ULT POWER SOUND покрај него. Страничен приказ на звучникот ULT TOWER 10 со вклучено осветлување и зборовите ULT POWER SOUND покрај него.

Масивен бас. Максимално уживање.

Чувствувајте се како да сте во првиот ред во арената и уживајте во моментот со серијата ULT POWER SOUND. Таа е создадена за љубители на музиката и нуди моќен и длабок звук што е дизајниран да го разигра вашето срце. Подгответе се да го почувствувате ритамот. 

АЛАТКА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ ПРОИЗВОДИ

Главни визуелни карактеристики на безжичниот звучник

Серија ULT POWER SOUND x Peso Pluma

Ви претставуваме нова серија со три модели на звучници и еден модел на слушалки.
Создавајќи аудиодоживување со повисоко ниво на моќен бас, оваа нова серија ќе ја внесе возбудливата атмосфера на концертите во живо во вашиот секојдневен живот.
Слика од човек кој клечи под голем екран со црвени и портокалови бои

LIVE LIFE LOUD

Звучници од серија X

Животот треба да се живее максимално. Тоа значи да се соберете со пријателите, да ја засилите музиката максимално и да танцувате цела ноќ на јасен и богат звук. Со нашите звучници од серија X ќе можете максимално да ги искористите сите моменти, да организирате забави што ќе ги паметите засекогаш и постојано да го живеете животот гласно.

Подобрете ја забавата

НОВИ ВОЗБУДЛИВИ ПРОИЗВОДИ

 

 • Слика од црн пренослив безжичен звучник SRS-XB100 од Sony наспроти бела заднина

  Безжичен звучник за забава XV800 од серијата X

  SRS-XV800
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Слика од безжичниот звучник за забава SRS-XV800 од Sony, со амбиентално осветлување во сина и зелена боја, наспроти бела заднина

  Пренослив безжичен звучник XB100

  SRS-XB100
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Приказ од предната страна на црниот безжичен звучник SRS-XV900

  SRS-XV900 Безжични звучници со голема моќ

  SRS-XV900
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Приказ под агол од белиот безжичен звучник SRS-XG300

  Пренослив безжичен звучник XG300 од серија X

  SRS-XG300
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Приказ од предната страна на црниот безжичен звучник SRS-XE300

  Пренослив безжичен звучник XE300 од серија X

  SRS-XE300
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Приказ од предната страна на црниот безжичен звучник SRS-XE200

  Пренослив безжичен звучник XE200 од серија X

  SRS-XE200
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP

 

 • Приказ од предната страна на црниот безжичен звучник SRS-XV900

  SRS-XV900 Безжични звучници со голема моќ

  SRS-XV900
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Приказ под агол од белиот безжичен звучник SRS-XG300

  Пренослив безжичен звучник XG300 од серија X

  SRS-XG300
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Приказ од предната страна на црниот безжичен звучник SRS-XE300

  Пренослив безжичен звучник XE300 од серија X

  SRS-XE300
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP

УСЛУГА И АПЛИКАЦИИ

РАЗГЛЕДАЈТЕ ГИ ФУНКЦИИТЕ ЗА ПРИСТАПНОСТ НА АУДИОПРОИЗВОДИТЕ ОД SONY

ПОДДРШКА