Безжични звучници

Безжични звучници

Моќ за правење забави насекаде

SRS-XV500

Земете го безжичниот звучник за забава SRS-XV500 и носете ја забавата со вас секаде. Овој звучник нуди моќен звук, вградено осветлување и батерија што трае долго - може да приклучите и микрофон за караоке и да пеете цела вечер. Со XV500 имате сè што ви е потребно за да ги забавувате пријателите и семејството.

()
  • SRS-XV500

    НОВО


SRS-XV500 во стилски дом, осветлен со сина светлина. Врз сликата се прикажуваат зборовите „LIVE LIFE LOUD“

LIVE LIFE LOUD

Животот треба да се живее максимално. Тоа значи да се соберете со пријателите, да ја засилите музиката и да танцувате цела ноќ на јасен и богат звук. Со нашите безжични звучници од серија X ќе можете максимално да ги искористите сите моменти, да организирате забави што ќе ги паметите засекогаш и постојано да го живеете животот гласно.
 

Приказ од 360 степени

Различни слики од SRS-XV500, снимени од разни агли
Различни слики од SRS-XV500, снимени од разни агли
Различни слики од SRS-XV500, снимени од разни агли
Различни слики од SRS-XV500, снимени од разни агли
Различни слики од SRS-XV500, снимени од разни агли
Различни слики од SRS-XV500, снимени од разни агли
Различни слики од SRS-XV500, снимени од разни агли
Различни слики од SRS-XV500, снимени од разни агли
Различни слики од SRS-XV500, снимени од разни агли
Различни слики од SRS-XV500, снимени од разни агли
Различни слики од SRS-XV500, снимени од разни агли
Различни слики од SRS-XV500, снимени од разни агли
Различни слики од SRS-XV500, снимени од разни агли
Група луѓе се забавуваат со SRS-XV500 што репродуцира музика

Моќен звук што може да го носите секаде

Уживајте во моќен звук со јасен и длабок бас од звучник што може да го преместувате. А благодарение на батеријата што трае долго, ќе се забавувате до доцна во ноќта.
 

Забавувајте ја вашата публика

Опремен со влезови за караоке и гитара, SRS-XV500 ви нуди уште повеќе начини за да се забавувате. Само приклучете и почнете да пеете или свирите.
 
Звучник SRS-XV500 во кој се приклучени гитара и микрофон, и луѓе кои пеат и свират

Сè што е потребно е еден допир

Интуитивниот и осветлен панел за контрола на допир овозможува лесна контрола на вашиот звучник и пронаоѓање на совршените поставки, дури и во темни опкружувања.  
Слика одблиску од панелот на допир на горната страна на звучникот SRS-XV500

Не се штетни за животната средина

SRS-XV500, со куќиште направено од рециклирана пластика, ја отсликува нашата посветеност кон животната средина.
Слика од различните материјали искористени за одржливите пакувања од Sony

Слика од икона од звучник со две заоблени линии што претставуваат звук

Моќен звук што е лесен за транспортирање

Слика од икона за конус на звучник

X-Balanced Speaker Unit за моќен звук

Слика со икона од батерија

Траење на батеријата до 25 часа и брзо полнење

Слика од икона за микрофон и музичка нота

Караоке и влез за гитара за поголема забава

Слика од икона за дланка со еден прст што покажува кон круг

Практична контрола преку панел на допир

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.