Мал, лесен, за целосна слика

Најновата механичка и оптичка технологија нуди перформанси за целосна слика во најлесниот и најкомпактниот стандарден објектив со зум во светот. Иако
FE 28-60 мм F4-5,6 е дизајниран за практично носење во ранец за секојдневна употреба, тој нуди фокусна должина од 28 мм-60 мм за да добиете поголем дострел во формат за целосна слика.

  • SEL2860

    НОВО


Компактен и стандарден објектив со зум и
перформанси за целосна слика

Галерија со фотографии за FE 28-60 мм F4-5,6

Слика за пример Слика за пример

Најмалиот и најлесниот компатибилен објектив за целосна слика со зум во светот

Слика за пример Слика за пример

Стандарден објектив со зум и иста резолуција низ целата слика

Слика за пример Слика за пример

Идеална фокусна должина и снимање одблиску

Слика за пример Слика за пример

Линеарниот мотор нуди максимални перформанси за AF со фотоапарати за целосна слика

Слика за пример Слика за пример

Дизајн што е отпорен на прав и влага

Најмалиот и најлесниот стандарден објектив за целосна слика со зум во светот

Стандарден објектив за целосна слика со зум и висок квалитет на слика

Брзи и тивки перформанси за AF благодарение на линеарниот мотор

Дизајн што е отпорен на прав и влага

Решетка со 7 ливчиња за природен ефект на дефокусирање

ДИМЕНЗИИ

двата

КОМПОНЕНТИ