Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи
ALPHA

Имагинација во движење

Серијата S нуди ново ниво на изразување за видеоснимките со целосна слика, извонредната брзина се надополнува со исклучителната чувствителност и нискиот шум за снимање 4K-видеоснимки што претходно би биле невозможни, со висок динамички опсег, неверојатно фокусирање и моќна стабилизација. Вашиот креативен потенцијал ве очекува.

Достапен е нов софтвер.
Погледнете повеќе детали.
()
  • ILCE-7SM3

    НОВО


За предводниците во визуелните ефекти

Со врвни перформанси при снимањето видеоснимки со целосна слика, вклучувајќи висока чувствителност (проширен опсег на ISO до 409600), широк динамички опсег со 15 чекори, 4K 120p, брз и сигурен автоматски фокус и исклучително моќна стабилизација на сликата, α7S III повторно ги подобрува можностите на снимателите.

Слика од α7S III Слика од α7S III

Можности за изразување

Слика за пример Слика за пример

Врвни перформанси при снимањето

Слика за пример Слика за пример

Револуција во фотографирањето

Слика за пример Слика за пример

Напредни функции и перформанси за слики

Слика од користење Слика од користење

Ефикасност на работните процеси

Нов сензор за слика Exmor RTM CMOS со 12.1 милиони точки и задно осветлување

Нов процесор за обработка на слика BIONZ XR со 8x побрзи перформанси

Снимање во 4K 120p, можност за 10-битно снимање со сооднос 4:2:2

Брз хибриден AF со 759 точки за AF со откривање на фаза и подобрен AF на очи во реално време

Вградена оптичка стабилизација на слика со 5 оски, активен режим за видеоснимки

ДИМЕНЗИИ

Слика од ILCE-7SM3
A: 96,9 мм (3 7/8 инчи) / B: 128,9 мм (5 1/8 инчи) / C: 80,8 мм (3 1/4 инчи)

КОМПОНЕНТИ