Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи
Alpha 7 III со сензор за целосна слика од 35 мм

ILCE-7M3/ILCE-7M3K

НОВО

Совршенство за сите. Сè што е потребно.

Доловете ги најважните одлучувачки моменти со α7 III од Sony што е опремен со CMOS-сензор за целосна слика со задно осветлување и други напредни иновации за обработка на слика, одзив со голема брзина, лесно ракување и долготрајна издржливост за различни потреби за фотографирање.

Достапен е нов софтвер. Функциите за FTP се подобрени.
Со новата верзија на софтверот се подобруваат функциите поврзани со FTP. Поточно, понудивме поддршка за автоматско префрлување преку FTP, како што побараа професионалните корисници.
Погледнете повеќе детали
()
 • ILCE-7M3/ILCE-7M3K

  ILCE-7M3

  Само куќиште
  НОВО
 • ILCE-7M3/ILCE-7M3K

  ILCE-7M3K

  Куќиште + објектив за зумирање од 28-70мм
  НОВО


Контролирајте ја слободата за изразување

Со извонредна обработка на слика и брзи перформанси во компактно куќиште, α7 III ви нуди моќ, прецизност и флексибилност за да ги снимате неповторливите моменти на ваш начин.

Слика за пример Слика за пример

Еволуција на квалитетот на слика

Слика за пример Слика за пример

Фокусирајте со AF со високи перформанси

Слика од користење Слика од користење

Доловувајте одлучувачки моменти

Слика за пример Слика за пример

Пореални и поживописни видеоснимки

Слика од користење Слика од користење

Фотографирајте со поголема сигурност

CMOS-сензор од 35 мм за целосна слика со 24,2 MP и задно осветлување

Опсег на чувствителност до ISO 51200 (може да се прошири до ISO 50-204800 за фотографии)

Брз хибриден AF со 693 точки за откривање фаза и 425 точки за AF со откривање на контраст

Брзо континуирано фотографирање до 10 fps со AF/AE со следење

Опција за снимање 4K HDR-видеоснимки 

ДИМЕНЗИИ

Слика од производот Alpha 7 III
A: 95,6 мм (3 7/8 инчи) / B: 126,9 мм (5 инчи) / C: 73,7 мм (3 инчи)

КОМПОНЕНТИ