Домашно кино и звучници во вид на лента

Домашно кино и звучници во вид на лента

Домашно кино и звучници во вид на лента

Филмски звук. Секаде.

HT-AX7

Уживајте во просторен звук насекаде со овој пренослив систем за кино со 360 Spatial Sound Mapping.

()
  • HT-AX7

    НОВО


Филмски звук. Секаде.

Погледнете го нашиот видеозапис во кој е објаснето како преносливиот систем за кино со технологија 360 Spatial Sound Mapping може да создаде филмски опкружувачки звук во секоја просторија. 

Претворете го звукот во максимално просторно уживање

HT-AX7 ја користи технологијата 360 Spatial Sound Mapping за да ве обвитка со просторен звук, создавајќи повеќе фантомски звучници на предната, задната и горната страна. Ставете ги трите звучници околу вас и ќе потонете целосно во звукот.

 

Слика од логото за 360 SPATIAL SOUND MAPPING
Слика од човек кој седи на кревет, опкружен со HT-AX7 и провидно балонче што ги опкружува со просторен звук

Исполнете ја секоја просторија со богат звук

Ако го исклучите ефектот на звучно поле и ги ставите трите звучници во аглите на просторијата, HT-AX7 ќе создаде совршена атмосфера со висококвалитетен звук што ќе ја исполни просторијата.
 
Слика од пет луѓе во трпезарија, опкружени со трите звучници HT-AX7

Дизајн и звук во хармонија

Овој звучник нема жици што може да создадат неред во вашата соба, па затоа е совршен додаток во секој дом. Неговиот елегантен и повеќенаменски дизајн може да се вклопи во секој ентериер и придонесува за стилски и усогласен изглед.
 
Слика од HT-AX7 ставен на маса, со прикачени звучници

Мали димензии, врвни перформанси

HT-AX7 има два предни звучници и два пасивни радијатори поставени странично. Предните звучници се од типот X-Balanced Speaker Unit и нудат моќен и јасен звук.
 
Слика од внатрешните компоненти на HT-AX7

Не се штетни за животната средина

Аудиопроизводите за во домот од Sony не само што се дизајнирани за одличен звук, туку и не се штетни за животната средина. Посветени сме да користиме помалку нерециклирана пластика за нашите производи и пакувања.
 
Слика од различни материјали поделена на три дела

Слика со икона од 4 звучници, по еден во секој агол, насочени кон центарот

Функцијата за просторен звук создава опкружувачки звук секаде каде што ќе посакате

Слика од икона за музичка нота

Репродуцирајте совршени песни за забава или музика во заднина

Слика со икона од HT-AX7

Стилски дизајн што се вклопува беспрекорно во секој ентериер

Слика од икона од звучник со две заоблени линии пред него

Компактен звучник што нуди моќен звук

Слика со икона од земјата

Аудиопроизводите за во домот од Sony не се штетни за животната средина

Слика од логото Home Entertainment Connect

Интуитивна контрола со апликацијата Sony | Home Entertainment Connect

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.