Видеокамери Handycam®

Видеокамери Handycam®

Страничен приказ на 4K-видеокамера Handycam од Sony Страничен приказ на 4K-видеокамера Handycam од Sony

Camcorders

НОВИ ВОЗБУДЛИВИ ПРОИЗВОДИ

 

 • Приказ под агол од видеокамерата FDR-AX43A од Sony

  AX43A 4K Handycam® со Exmor R™ CMOS-сензор

  FDR-AX43A
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites

 

 • Приказ под агол од видеокамерата FDR-AX700 од Sony

  4K HDR видеокамера FDR-AX700

  FDR-AX700
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites
 • Приказ под агол од видеокамерата HDR-CX625 од Sony

  Handycam® CX625 со Exmor R® CMOS сензор

  HDR-CX625
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites
 • Приказ под агол од видеокамерата HDR-CX450 од Sony

  Handycam® CX450 со Exmor R® CMOS сензор

  HDR-CX450
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites

АЛАТКА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ ПРОИЗВОДИ

ПРОМОЦИИ И ПОНУДИ

Слика од сива видеокамера со вграден портокалов механизам за стабилизација

Балансиран оптички SteadyShot™

Вграден механизам за стабилизација  
Посетете веднаш
Сива икона од човек кој трча

Видеоблогови на повисоко ниво

Искористете го вашиот креативен потенцијал и добијте голема публика
Посетете веднаш

СЛИЧНИ СТРАНИЦИ

Објектив Alpha, фотоапарат Alpha, видеокамера и компактен фотоапарат врз црна заднина

Sony | Канал за фотоапарати 

Посетете веднаш

УСЛУГА И АПЛИКАЦИИ

ПОДДРШКА