ИД на напис : 00245302 / Последна промена : 05.05.2020Отпечати

Како да го направите следново: Решавање проблеми на паметниот телефон Sony Xperia  Ако имате некакви проблеми со Sony Xperia, може да се обидете со следниве шест совети за решавање проблеми за да го оспособите телефонот повторно да работи за кратко време. Имајте предвид дека пред решавањето проблеми, секогаш е добро да го престартувате телефонот, бидејќи тоа ќе ги реши повеќето мали проблеми што се појавуваат.  Временски печати:

  Апликација Поддршка – 00:36
  Ажурирање на софтвер – 01:04
  Чистење на кешот – 01:28
  Безбеден режим – 02:13
  Принудно престартување - 03:08
  Враќање на фабричките поставки: - 03:33


  Ова видео поддржува преводи.
  Како да вклучите или исклучите преводи кога гледате интернет-видеа на YouTube.