ИД на напис : 00174174 / Последна промена : 16.10.2017

Од 29 март 2013 година, софтверот SonicStage CP нема да биде повеќе достапен.

    Не е компатибилен со најновите верзии на Windows - 7 и 8 - и нема да работи со идните верзии, па затоа решивме да го прекинеме.

    ВЕЌЕ ИМАТЕ ИНСТАЛИРАНО SONICSTAGE?

    Ако користите Windows Vista или постара верзија на оперативниот систем Windows, SonicStage ќе продолжи да работи нормално на вашиот систем.

    Меѓутоа, не ќе можете повеќе да го преземате и да го инсталирате.