ИД на напис : 00159586 / Последна промена : 29.09.2016

Предупредување за неодобрен софтвер за дигитален фотоапарат со заменлив објектив и дигитален фотоапарат

    Sony Corporation
    28 септември 2016 година    Неодамна дознавме дека се презема и се користи софтвер што не е одобрен од Sony за да се променат спецификациите на нашиот фотоапарат со заменлив објектив α™ и дигиталниот фотоапарат Cyber-shot®. Ова користење е објавено на некои веб-локации и форуми на интернет.

    Таквиот неодобрен софтвер не е официјално објавен од Sony, така што не можеме да гарантираме за неговата работа и изведба.

    Имајте предвид дека ако користите софтвер што е преземен од извори кои не се официјална веб-локација на Sony, не се гарантира неговата работа, а за вашиот производ нема да важи гаранцијата.