Party Booster

Создадете сопствен ритам за да ја направите забавата уникатна

Како да создадете уникатни ефекти за забава

Подобрете ја атмосферата на забавата! Party Booster ви овозможува да ја разубавите ноќта со само еден допир на звучникот.

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Задлабочете се во чувствата

Танцувајте на музиката со светлосни ефекти и 15 различни дополнителни звуци* - вклучувајќи тапан, скреч, ѕвоно и бас. Фатете го звучникот за држачот, а потоа допрете нежно за да добиете тивок звук или удрете силно за гласен звук!
*Достапно во апликацијата Sony | Music Center

Дознајте повеќе за нашата нова палета на звучници со Party Booster.
SRS-XB21
SRS-XB21

Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH® и звук со EXTRA BASS

SRS-XB31
SRS-XB31

Моќен безжичен звучник со безжична технологија BLUETOOTH® и звук со EXTRA BASS

SRS-XB41
SRS-XB41

Најдобриот безжичен звучник со безжична технологија BLUETOOTH® и звук со EXTRA BASS