Фотоапарат за видеоблогови ZV-1 II Фотоапарат за видеоблогови ZV-1 II

Фотоапарат за видеоблогови ZV-1 II

Создадете Ваши приказни, споделете го Вашиот свет

ОДРЖЛИВОСТ

Со BRAVIA до одржливост во секоја сцена

Со BRAVIA до одржливост во секоја сцена

Детали за темата
Производство од Sony, поддржано од SORPLAS™

Производство од Sony, поддржано од SORPLAS™

Повеќе за еколошките карактеристики на SORPLAS
Сеопфатна заштита за животната средина

Сеопфатна заштита за животната средина

Повеќе за еколошките карактеристики на слушалките
Одржливоста звучи одлично

Одржливоста звучи одлично

Повеќе за рециклираните материјали
Новите среднорочни еколошки цели на Sony

Новите среднорочни еколошки цели на Sony

Детали за GM2025
Бараме нов вид на револуција

Бараме нов вид на револуција

Детали за темата