Најдобар звук во автомобилот

Нашите најнови производи се професионално изработени за да ви го понудат најдоброто од вашата музика и да внесат реалистичност и емоции во секоја песна.

Така како што замислиле изведувачите

Уживајте во најситните детали од звукот со поголем квалитет отколку кај CD дисковите, благодарение на звукот со висока резолуција. Страста за музика ги обединува сите компоненти, па затоа ќе помислите дека изведувачот настапува пред вас.

Откријте го совршениот систем

Направете комбинација со нашите врвни компоненти за ненадмината акустика

Новата серија GS на аудио уреди за 2015 година е дизајнирана да ги надмине акустичките предизвици поврзани со слушањето во автомобилот и да ви овозможи да уживате во најдоброто можно аудио доживување кое го нудиме. Разгледајте ги препорачаните опции за поставување подолу.

Погледнете уреди со звук со висока резолуција за вас

Погледнете го нашето видео за да ги видите техничките иновации и врвните компоненти што се вградуваат во палетата производи со звук со висока резолуција.

Создаден за акустичко совршенство

Врвните компоненти зад нашиот врвен звук

Од првиот медиумски приемник во светот со репродукција на DSD без загуби па сè до нашите револуционерни супер високотонци со широко распространување, секој аспект на нашите најнови производи за автомобил е дизајниран за неверојатно прецизен звук. Дознајте повеќе за секој производ подолу.

Медиумски приемник RSX-GS9

Новиот RSX-GS9 нуди спој од неверојатен звук и прекрасен дизајн кои создаваат возбудливо доживување во автомобилот.

Уживајте во репродукција со највисок квалитет

Извлечете максимум од вашата музика со приемникот RSX-GS9

RSX-GS9 нуди комбинација од врвни компоненти со извонредни технологии за звук, вклучувајќи ја и првата стандардна репродукција на DSD во светот, за да можете да уживате во најдоброто доживување во звукот во автомобилот.

4-канален засилувач XM-GS4

Засилете ги омилените песни со нашиот нов 4-канален стерео засилувач XM-GS4.

Моќта зад секоја песна

Засилете ги вашите омилени песни со XM-GS4

Подобрете го звукот во вашиот автомобил со нашиот засилувач XM-GS4. Неговиот извонредно широк фреквентен опсег достигнува 100 kHz поради што е совршен за сите музички извори, вклучувајќи ги и фајловите со звук со висока резолуција.

Супер високотонци XS-GS1

Благодарение на револуционерниот дизајн за поставување на контролната табла, нашите нови и неверојатни супер високотонци XS-GS1 ви овозможуваат да го исполните целиот автомобил со извонреден звук.

Беспрекорно доживување

Внесете го звукот со висока резолуција во секој дел од вашиот живот

Сега, за прв пат, може да уживате во истиот звук со неверојатен квалитет во секој дел од вашиот живот. Без разлика дали сте во автомобилот, патувате или одморате во домот, секогаш ќе ја слушате музиката така како што ја замислил изведувачот.