Галантерија за фотоапарати

Галантерија за фотоапарати

Галантерија за фотоапарати
Надворешен блиц со безжична контрола со радиосигнали

HVL-F28RM

НОВО

Мал, моќен, сигурен и безжичен блиц

Блицот GN28 со голема јачина нуди оптимизирани перформанси и контрола какви што може да понуди само оригинален производ од Sony. Може да се контролира директно преку фотоапаратот и е доволно мал за да го носите во џеб, а нуди и професионална издржливост и безжична комуникација со радиосигнали за различни апликации.

()
  • HVL-F28RM

    НОВО


Мал, моќен и безжичен блиц

Создаден од Sony за прекрасни слики

HVL-F28RM нуди извонредни перформанси и стабилност со серијата α70. Тој нуди разновидни функции, детална контрола и одлична сигурност, потребна за професионални и напредни аматерски апликации, вградени во компактен и пренослив уред.
Слика од производот

Идеален блиц GN280 за компактни фотоапарати без огледало

Главата на блицот и внатрешниот распоред на HVL-F28RM се одново дизајнирани заради намалување на димензиите и поголема преносливост, поради што е совршен за компактните фотоапарати без огледало. Иако може да се носи во џеб, HVL-F28RM нуди јачина слична на врвниот модел HVL-F45RM под истиот агол на осветлување и може да се користи за одбивање на светлината во различни ситуации за фотографирање.
Слика од користење

Компактен блиц со голема сигурност и издржливост

Слика од производот

Метален приклучок со цврста странична рамка

Приклучокот за повеќе интерфејси има новодизајниран метален приклучок со цврста странична рамка што значително ја зголемува јачината и сигурноста.
Илустрација

Дизајн што е отпорен на прав и влага

Исто како врвните блицови од Sony, така и HVL-F28RM има дизајн што е отпорен на прав и влага и може да ја издржи напорната професионална употреба, дури и во лоши услови на отворен простор. 
Слика од користење

Ефикасно спречување на прегревањето

Алгоритамот за оптимизирана контрола на блицот овозможува одлични перформанси за блицот, а воедно нуди и ефикасна заштита од прегревање за долготрајна стабилност и сигурност.

Сеопфатна контрола преку
фотоапаратот

Компензацијата на блицот, соодносот на светлина и другите параметри на блицот може да се контролираат преку компатибилен фотоапарат0. На приспособеното копче на фотоапаратот може да му доделите функција за приказ на параметри на блицот за да правите прилагодувања додека гледате низ визирот. Параметрите на блицот се прикажуваат на избраниот јазик во фотоапаратот.
Слика од производот

Врвни функции и контрола во пренослив уред

Слика од производот

Директно менување на јачината за брзо ракување

Наменските копчиња за ниво на светлина (LEVEL -/+) ја контролираат излезната светлина и компензацијата на блицот за брзо и ефикасно ракување. Излезната светлина на безжично впарените блицови се прилагодува на овој начин и заради непречени работни процеси без стрес. 
Слика за пример

Обемни функции за блицот0

HVL-F28RM ги има истите функции за синхронизација со голема брзина, поврзување повеќе блицови и други функции како блицовите HVL-45RM и HVL-60RM.

Број на водич 281

Функција за безжична контрола. Радиосигнали: 5 групи, 14 кан.

Димензии (Ш x В x Д): Прибл. 65,1 x 83,5 x 91,4 мм (2 5/8 x 3 3/8 x 3 5/8 инчи)

Тежина: Прибл. 219гр. (7,8 oz) (без батерии)

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.