Дознајте за функциите на SRS-XV900

Оваа видеоснимка ви го претставува безжичниот звучник SRS-XV900 од Sony и ги прикажува неговите клучни функции преку примерот на забава на група пријатели.

Почнуваме со зумирање кон различни делови на звучникот, накратко задржувајќи се на амбиенталното осветлување околу горната рачка, по што се спуштаме надолу кон големиот вуфер X-Balanced Speaker Unit, дизајниран за висок квалитет и моќен бас. Ротирачкиот приказ околу горниот дел на уредот прикажува шест високотонци со распространувачки звук (на предната, левата, десната и горната страна) кои репродуцираат повеќенасочен звук за забава, а потоа е прикажано како звукот исполнува голема дневна соба додека се оддалечуваме за да прикажеме повеќе од забавата.

Серија фотографии ги прикажува гостите на забавата кои танцуваат, при што се гледа како брзото допирање на горниот панел на допир на XV900 може да ги вклучи повеќенасочните светилки за забава и да го осветли просторот со амбиентално осветлување.

XV900 се преместува во друг дел од куќата и се истакнува 25-часовното траење на батеријата. Потоа тој се поврзува со телевизор монтиран на ѕид што репродуцира музички настап во живо и се активира функцијата TV Sound Booster за да го зголеми уживањето во музиката на гостите, благодарение на моќниот бас и звукот што ја исполнува просторијата.

На крајот гледаме како вградената рачка и тркалца овозможуваат лесна преносливост, кога гостите го изнесуваат звучникот надвор и поврзуваат микрофон и гитара, по што танцуваат и пеат караоке на надворешна платформа додека заоѓа сонцето.

Неверојатен звук од безжичен звучник

SRS-XV900

Благодарение на највисокиот звучен притисок во палетата на безжични звучници на Sony и неверојатното траење на батеријата од 25 часа, новиот XV900 од Sony секогаш е подготвен за забава.

()
  • SRS-XV900

    НОВО


Слика од човек кој танцува пред звучник од палетата на серијата X

LIVE LIFE LOUD

Животот треба да се живее максимално. Тоа значи да се соберете со пријателите, да ја засилите музиката максимално и да танцувате цела ноќ на јасен и богат звук.

Со нашите нови звучници од серијата X ќе можете да извлечете максимум од секој момент, да организирате забави што ќе ги паметите засекогаш и постојано да го живеете животот гласно.

Слика од луѓе кои уживаат во функциите на звучникот SRS-XV900

Комбинирајте ги звукот и осветлувањето за подобри забави

Веднаш подобрете ја атмосферата со повеќенасочниот звук за забава и амбиенталното осветлување што го подобрува расположението.

Подобрете го гледањето телевизија во удобноста на вашиот дом

Добијте доживување на повисоко ниво додека гледате телевизија, со длабокиот бас и звук што ја исполнува просторијата што го нуди функцијата TV Sound Booster.
Слика од луѓе што уживаат во функцијата TV Sound Booster

Пејте и свирете во ноќта со вклучените функции за караоке и диџеи

XV900 се одликува со повеќе приклучоци за влез, со што ви овозможува да приклучувате микрофони, па дури и гитара.
Слика од луѓе кои уживаат во функциите за караоке и диџеи на безжичниот звучник SRS-XV900
Слика одблиску од горниот панел на допир на безжичниот звучник SRS-XV900

Забавата е на дофат на вашите прсти

Благодарение на панелот на допир што ви овозможува да ги менувате режимите, поставките и осветлувањето, вие имате целосна контрола над забавата.

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.