Пренослив аудиоплеер

Пренослив аудиоплеер

Пренослив аудиоплеер на маса со слушалки Пренослив аудиоплеер на маса со слушалки

 Реален звук во движење

Слушајте ја вашата музика во најдобро издание, каде и да одите, со пренослив аудиоплеер дизајниран за вашиот животен стил.

АЛАТКА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ ПРОИЗВОДИ

Signature Series Walkman

Уживајте во врвен звук

Не задоволувајте се со ништо помалку од најдоброто со избирање на нашата палета на производи Signature Series. Создадени за врвен квалитет на звук, тие ги надминуваат нормите за звук за да ја подобрат секоја нота.

НОВИ ВОЗБУДЛИВИ ПРОИЗВОДИ

 

РАЗГЛЕДАЈТЕ ГИ ФУНКЦИИТЕ ЗА ПРИСТАПНОСТ НА АУДИОПРОИЗВОДИТЕ ОД SONY

ПОДДРШКА