ALPHA

Кинематографија и роботика

FR7 нуди рамномерно поместување, закосување и зумирање (PTZ), сензор за целосна слика и висококвалитетна палета на објективи со E-приклучок. Фокусната должина и малата длабочина на поле нудат креативна слобода, а со можноста за далечинска PTZ-контрола нудат и сосема нови креативни можности. 

()
  • ILME-FR7

    ILME-FR7

    Само куќиште
    НОВО


Слика одблиску од очи на жена Слика одблиску од очи на жена

Снимете го светот од нови агли

Слика од жена со цвеќиња во заднината Слика од жена со цвеќиња во заднината

Врвни снимки како во кино

Слика од производот FR7 Слика од производот FR7

Откријте ги можностите на далечинскиот PTZ 

Слика снимена во реално опкружување за снимање Слика снимена во реално опкружување за снимање

Поврзување за креативните работни процеси

Слика од пејзаж Слика од пејзаж

Sony и животната средина 

Прва камера за целосна слика со заменливи објективи во светот со далечинско поместување, закосување и зумирање (PTZ)

CMOS-сензор од 35 мм за целосна слика со задно осветлување и обработка со BIONZ XR™

Далечинска контрола преку Web App или хардверска контрола преку изборниот панел за далечинска контрола, главните уреди за поставување и RM-IP500

Моќно изразување со маргина на грешка со 15+ чекори, како и совпаѓање на боите со другите камери Cinema Line

До 100 однапред поставени положби на камерата што може да се меморираат во Web App и изборниот RM-IP500

ДИМЕНЗИИ

Слика од производот FR7
A: 289 мм (11 1/2 инчи) / B: 227 мм (9 инчи) / C: 233 мм (9 1/4 инчи)

КОМПОНЕНТИ