Неверојатен звук и поиздржлива батерија

WH-CH520

Уживајте во висококвалитетен звук преку целиот ден. Слушалките WH-CH520 со батерија што трае до 50 часа, стабилно поврзување и подобри перформанси за повици ќе ги задоволат вашите потреби во денот.

()
Боја :
 • 1 Сина
 • 2 Беж
 • 3 Бела
 • 4 Црна
 • WH-CH520

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  НОВО


Слика од жена која лежи на сив кревет и носи бели слушалки WH-CH520 од Sony

Доживување при слушањето што ќе биде уникатно за вас

Процесорот за подобрување дигитален звук (DSEE) ги обновува тоновите и енергијата што се губат при стандардната компресија на музиката, за да обезбеди пореални перформанси. Ќе можете дури и да ја приспособите музиката по ваша желба со поставките на еквалајзерот во апликацијата Sony | Headphones Connect, за да добиете уникатно доживување при слушањето.

Имајте енергија со денови

Со батеријата што трае до 50 часа ќе можете да ја слушате омилената музика без да се грижите дека ќе се испразни батеријата. Ако преостанува малку енергија во слушалките, со брзо полнење од 3 минути ќе добиете време за слушање до 1,5 часа.
Слика од икона за батерија со текст „50 hr“ покрај неа, икона за полнење на батеријата со текст „3 min“ над неа и икона за репродукција со текст „1,5 hr“

Кристално јасни повици

Вградениот микрофон ви овозможува воспоставување повици без користење на рацете, а може да се користи и за следење онлајн часови или состаноци за работа.0
Слика од маж кој седи на ѕид, носи слушалки WH-CH520 од Sony и држи мобилен телефон, со скејтборд во преден план

Поврзување со повеќе уреди

Заради максимална практичност, овие слушалки со Bluetooth® може да се впарат со два уреди со Bluetooth® истовремено. Кога ќе добиете повик, слушалките ќе знаат кој уред ѕвони и автоматски ќе се поврзат со тој уред.0
Слика од маж кој седи на скали и носи слушалки WH-CH520 од Sony додека користи лаптоп и мобилен телефон

Дизајнирани за целодневната удобност

Не само што дизајнот им е стилски, туку и се создадени за практично користење. Лесниот дизајн и слушалките што се вртат овозможуваат лесно ставање и вадење, а прилагодливата лента за на глава и обложените и меки ушни перничиња ви нудат целодневна удобност.

Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина
Слика од црни слушалки WH-CH520 од Sony наспроти бела заднина

Слика од икона за музичка нота

DSEE™ ја обновува музикалноста изгубена при компресијата.

Слика од икона за миксета

Прилагодете го вашиот звук со помош на апликацијата Sony | Headphones Connect.

Слика од икона за батерија

Долготрајно слушање со батерија што трае до 50 часа и брзо полнење.

Слика од икона за Bluetooth®

Безжична технологија Bluetooth® за неограничено движење.

Слика од икона за микрофон

Лесно воспоставување повици без користење на рацете и користење на гласовен помошник преку микрофонот.

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ