SRS-XB43

Звук кој заслужува да се сподели

Безжичниот звучник SRS-XB43 нуди спој од длабок и моќен бас со јасни вокали за да создаде звук како на фестивал. Издржлив е и едноставен за користење за да можете да уживате во забавата со пријателите.

Разгледајте го SRS-XB43
Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43Разгледајте го SRS-XB43
Лого за EXTRA BASS
Уживајте во моќен звук насекаде

Уживајте во длабок и моќен звук секаде каде што ќе посакате со вашиот звучник со EXTRA BASS™. Двата пасивни радијатори и 2-системските звучници ги подобруваат ниските тонови за да го засилат басот.

Звук

SRS-XB43 е дизајниран да создава неодолив спој од длабок и моќен бас со јасни и природни вокали.

X-Balanced Speaker Unit 

X-Balanced Speaker Unit, создаден од Sony, нуди висококвалитетен звук и моќен звучен притисок за да добиете побогато, подлабоко и подобро доживување при слушањето.

Максимизирање на квалитетот на звукот

X-Balanced Speaker Unit не е единствената причина поради која SRS-XB43 создава толку добар звук - тој нуди и многубројни технологии за звук со високи перформанси.

Слушајте ја музиката како да се изведува во живо

Притиснете го копчето ЗВУК ВО ЖИВО и слушајте ја вашата музика на сосема нов начин. Внесете енергија во забавата со уникатен тродимензионален звук и создавајте атмосфера како на концерт каде и да сте.

Приказ на три четвртини од SRS-XB43 со капки вода покрај базенот
Потполно отпорен на прав и вода, може да се мие

Благодарение на ознаката IP67, звучникот може да го носите на плажа, во шума, во пустина или секаде каде што ќе посакате - SRS-XB43 ќе продолжи да репродуцира музика, без разлика колку прав има на површината. Отпорен е на слатка и солена вода за безгрижно користење покрај базенот и морето, а може и да го миете.

Лого за траење на батеријата до 24/14 часа
Долгo траење на батеријата

Батеријата што трае до 24 часа му овозможува на SRS-XB43 да ве забавува многу долго. Дури и кога се вклучени светилките во режимот EXTRA BASS™ може да се забавувате до 14 часа.

Осветлете ја забавата

Без светилки за забава нема забава. SRS-XB43 има светилка во високотонецот, светилка во звучникот и линиска светилка што трепкаат во синхронизација со звучникот. Можете дури и да ја промените бојата на линиската светилка според вашето расположение.

SRS-XB43 со светилки за забава
SRS-XB43 на маса покрај повеќе компатибилни модели со Bluetooth® и светилки за забава
Уживајте во гласна музика со Party Connect

Уживајте во истата песна од повеќе звучници со Party Connect. Поврзете најмногу 100 компатибилни безжични звучници преку технологијата BLUETOOTH®, а музиката и светилките ќе се синхронизираат. Поставете случајна шема или поставете ги светилките да трепкаат во круг.

Контролирајте ја забавата со апликацијата Sony | Music Center

Контролирајте ја забавата од подиумот за танцување со апликацијата Sony | Music Center - избирајте омилени листи за репродукција, поставувајте следна песна, менувајте ги шемите за осветлување и режимите за звук.

Лого на Sony | Music Center
Апликацијата Fiestable прикажана на екран на телефон
Апликација Fiestable

Преземете ја апликацијата Fiestable и ќе можете да го контролирате осветлувањето на SRS-XB43, а ќе можете и да користите гестикулации за контрола со движење преку екранот на паметниот телефон.

Лого за Преземете од Google Play
Fiestable за Android
Едноставно користење

SRS-XB43 е дизајниран да биде практичен за да можете да уживате во музика во секое време и на секое место, без пречки.

SRS-XB43 со функција за звучник
Разговори без користење на рацете

Функцијата за звучник нуди практичен начин за разговарање без да ги користите рацете, независно дали тоа е конференциски повик за работа или разговор со пријателите.

Спецификации и функции

SRS-XB43 нуди спој од длабок и моќен бас со јасни вокали за да добиете звук како на фестивал, како и трепкачки светилки за поинтересна забава.
  • Звук со EXTRA BASS™ и режим за ЗВУК ВО ЖИВО

  • X-Balanced Speaker Unit и високотонец за јасни вокали

  • Збогатете ја забавата со трепкачки светилки

  • Отпорност на вода и прав (ознака IP67)

  • Траење на батеријата до 24 часа (EXTRA BASS™: до 14 часа)

ВИД НА ЗВУЧНИК
Вуфер (Л / Д) / високотонец (Л / Д)
ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА
Прибл. 24 часа
ВЛЕЗНИ И ИЗЛЕЗНИ ПРИКЛУЧОЦИ
Мини стерео приклучок (влез), USB-A(само за DC-излез)
ОПСЕГ НА ПРЕНОС НА ФРЕКВЕНЦИИ
20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина