Слика од Пренослив безжичен звучник XB32 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB32 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB32 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB32 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB32 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB32 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB32 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB32 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB32 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB32 со EXTRA BASS™
Понесете ја веселата музика со вас

Слушајте моќен звук, танцувајте со трепкачки светилки и користете ги забавните функции. Сето ова го добивате од звучник што е практичен за носење. Земете го со вас и забавувајте се секаде каде што ќе посакате.

Лого за EXTRA BASS™️
Засилете ги песните со EXTRA BASS™️

Разиграјте ја забавата со вашиот звучник со EXTRA BASS™. Двата пасивни радијатори и двата звучници со целосен опсег ги засилуваат ниските тонови за да добиете звук со поголема моќ.

Слушајте ја музиката како да се изведува во живо

Притиснете го копчето ЗВУК ВО ЖИВО и слушајте ја вашата музика на сосема нов начин. Внесете енергија во забавата со уникатен тродимензионален звук и создавајте атмосфера како на концерт каде и да сте.

Како работи режимот за ЗВУК ВО ЖИВО

Звучниците на SRS-XB32 се внимателно дизајнирани за да ви овозможат реално тродимензионално доживување. Сините линии покажуваат како звучниците поставени под агол со технологијата DSP ја распространуваат музиката на поголема површина, создавајќи атмосфера како на концерт каде и да сте.

Забава на повисоко ниво
Слика одблиску од Конус на звучникот од влакна засилени со мика
Конус на звучникот од влакна засилени со мика

Цврстиот и лесен конус на звучникот, изработен од влакна засилени со мика (MRC), го зголемува квалитетот на звукот.

Два звучници од 48 мм
Два звучници од 48 мм

Звучник од 48 мм за моќен звук и бас.

Осветлете ја забавата со трепкачки светилки во боја

Без светилки за забава нема забава. SRS-XB32 нуди разнобојни трепкачки светилки што се синхронизираат со ритамот и еднобојна трепкачка светилка. Бојата на линиската светилка што се протега околу звучникот може да ја промените според вашето расположение.

Детали за линиската светилка на звучникот SRS-XB32
Линиска светилка
Слика од трепкачката светилка на звучникот SRS-XB32
Трепкачка светилка
Уживајте во гласна музика со безжичниот Party Chain

Уживајте во истата песна од повеќе звучници. Поврзете најмногу 100 звучници преку BLUETOOTH®, а музиката и светилките ќе се синхронизираат за да можат сите да танцуваат по истиот ритам. Поставете случајна шема или поставете ги светилките да трепкаат во круг

Група безжични звучници поврзани преку функцијата за безжично проследување забава
Лого на Sony | Music Center
Контролирајте ја забавата со апликацијата Sony | Music Center

Контролирајте ја забавата од подиумот за танцување со апликацијата Sony | Music Center - избирајте омилени листи за репродукција, поставувајте следна песна, менувајте ги шемите за осветлување и режимите за звук.

Далечинска контрола со апликацијата Fiestable

Преземете ја апликацијата Fiestable и ќе можете да го контролирате осветлувањето на SRS-XB32, а ќе може и да користите гестикулации за контрола преку екранот на паметниот телефон.

Лого на апликацијата Fiestable
Лого на Google Play
Fiestable за Android
Лого на App Store
Fiestable за iOS
SRS-XB32 поставен вертикално во песок
Потполно отпорен на прав

Благодарение на ознаката IP67, звучникот може да го носите на плажа (солената вода не претставува проблем), во шума, во пустина или секаде каде што ќе посакате - SRS-XB32 ќе продолжи да репродуцира музика, без разлика колку прав има на површината.

Звучникот SRS-XB32 паднат во вода
Водоотпорен е и може целосно да се мие

Звучникот има ознака IP67 и може да се потопи во вода, а може слободно и да го миете.

Цврстиот звучник SRS-XB32 паѓа на под
Создаден за луда забава

Темелно го тестиравме SRS-XB32 за удари за да бидеме сигурни дека ќе ги издржи неизбежните потреси, паѓања и гребнатини што се дел од секојдневната употреба.

Икона за батерија што трае 24/14 часа
Долгo траење на батеријата

Батеријата што трае до 24 часа му овозможува на SRS-XB32 да ве забавува многу долго. Дури и кога е вклучен режимот EXTRA BASS™, може да се забавувате до 14 часа.

Спецификации и функции

Подобрете ја забавата со безжичниот звучник SRS-XB32. Уживајте во 3-димензионално музичко доживување со звук со EXTRA BASS™ и режимот за ЗВУК ВО ЖИВО и подобрете ја атмосферата со Party Booster и трепкачки светилки.
  • Звук со EXTRA BASS™ и режим за ЗВУК ВО ЖИВО

  • Звучни ефекти со Party Booster

  • Збогатете ја забавата со трепкачки светилки

  • Отпорност на вода и прав (ознака IP67)

  • Траење на батеријата до 24 часа (EXTRA BASS™: до 14 часа)

ВИД НА ЗВУЧНИК
Целосен опсег
ГОЛЕМИНА НА ЗВУЧНИК
Сателитски звучник: 48 мм
ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА
Прибл. 24 часа (стандарден режим / исклучено осветлување) Прибл. 14 часа (режим EXTRA BASS / вклучено осветлување)
ВЛЕЗНИ И ИЗЛЕЗНИ ПРИКЛУЧОЦИ
Мини стерео приклучок (влез), приклучок USB-A, микро USB
ОПСЕГ НА ПРЕНОС НА ФРЕКВЕНЦИИ
20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)

Што има во пакетот

Кабел за USB

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина