Слика од Преносливо радио
Слика од Преносливо радио
Спецификации и функции
  • Уживајте во FM/AM радио каде и да одитеСЛУШАЈТЕ ГИ ОМИЛЕНИТЕ РАДИО ПРОГРАМИ КАДЕ И ДА СТЕ.

  • Надворешен звучник за MP3 музички плеериАудио влезот и испорачаниот кабел ви овозможуваат да репродуцирате музика со стерео звук од вашиот дигитален музички плеер.

  • Лесни, компактни, практични за носењеОва компактно и лесно радио, кое работи на 2 AA батерии, е навистина преносливо и можете да го носите наоколу по ваша желба.

  • Излезна моќност од 80mW + 80mWУживајте во вашата музика во стерео звук и со која било јачина на звукот, благодарение на вкупната излезна моќност на звучниците од 80mW + 80mW.

  • Приклучок за слушалкиСлушајте ја вашата музика дискретно и приватно преку вашите слушалки.

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина