Функции на приемникот

Антена (FM)
Да

Музика

Дијаметар на звучникот
66 мм
Излезна моќност
100 mW
Контрола на јачина на звук
Вртливо копче

Моќност

Тип на батерија
R6 x 2 или LR6 x 2
Издржливост на батеријата при користење звучник
Прибл. 100 часа (FM прием); Прибл. 110 часа (AM прием) (кога користите звучник)

Интерфејс

Влезни и излезни приклучоци
Излез за слушалки; Излез за слушалки

Големина и тежина

Димензии (Ш x В x Д)
190,1 мм × 97,3 мм × 51,3 мм (вкл. испакнати делови)
Тежина (вклучувајќи и батерии)
Прибл. 400 гр. (вкл. батерии)