Слика од Преносливо радио
Слика од Преносливо радио
Слика од Преносливо радио

Спецификации

Носете музика која звучи одлично насекаде со ова преносливо аналогно AM/FM радио. Радиото се напојува преку две AA батерии и има вградена рачка за носење, па затоа е совршено за озвучување пикници па сè до домашни забави. Никогаш не треба да се грижите дека ќе снемате енергија, благодарение на новиот LED индикатор за статус на батеријата.
  • Вграден AM/FM радио приемник

  • Вградена рачка за носење за поголема преносливост

  • Наменски приклучок за слушалки за приватност при слушањето

  • LED индикатори за пребарување станици и статус на батеријата

  • Се напојува со 2 x AA батерии

Излезна моќност
100 mW
Влезни и излезни приклучоци
Излез за слушалки; Излез за слушалки
Тежина (вклучувајќи и батерии)
Прибл. 400 гр. (вкл. батерии)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина