ПРЕНОСЛИВО РАДИО

Вашите омилени содржини од радио во секое време и на секое место

ICF306.CE7

Преносливо AM/FM радио со вградена рачка за носење, приклучок за слушалки и LED индикатор за батеријата.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница