Слика од Музички видео рекордер MV1
Слика од Музички видео рекордер MV1
Слика од Музички видео рекордер MV1
Слика од Музички видео рекордер MV1
Слика од Музички видео рекордер MV1
Слика од Музички видео рекордер MV1

Спецификации и функции

  • Еднонасочен X/Y стерео микрофон со агол од 120 степени

  • 1080p Full HD видео снимки

  • Tessar објектив од ZEISS®

  • Вграден Wi-Fi®

  • Поврзување со еден допир со NFC

Вид на објектив
Tessar објектив од ZEISS®
Тип на сензор
Задно осветлен Exmor R® CMOS од тип 1/2,3 (7,77мм)
Тип на екран
6,7см (тип 2,7) Clear Photo LCD™ екран (230K) широк формат (16:9) (960x240)
Влезни и излезни приклучоци
HDMI® излез (микро), Влез за микрофон, Линиски влез (аналогно аудио), Отвор за мемориска картичка, Повеќенаменски/микро USB, Приклучок за слушалки

Што има во пакетот

Комплет батерии на полнење (NP-BX1), микро USB кабел, Капаче за објектив, Врвка за капаче, "Водич за ракување"

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат