9 песни што ќе ве подготват да се вратите на училиште

Листа за репродукција на музика

Повторно е тоа време во годината. Листовите ја менуваат бојата и враќањето во училиште е пред нас. Септември може да донесе наплив на мешани чувства – возбуда поради новите можности кои ги нуди новата училишна година (нова облека, нов училишен прибор, нови пријатели) и голем страв. Бескрајни купишта домашни задачи? Здодевни наставници? Не, благодарам!

Оваа листа за репродукција на музика нека биде ваш хит додека се подготвувате за денот пред вас, слушајте ја во движење или уживајте во неа со вашите најдобри пријатели за да го прославите најдобриот прв ден од враќањето на училиште на сите времиња!

1) Young the Giant - „Teachers“

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

2) The Clash - „Stay Free“

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

3) Van Halen - „Hot For Teacher“

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

4) Ramones - „Rock ‘n’ Roll High School“

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

5) Nirvana - „School“

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

6) Green Day - „Wake Me Up When September Ends“

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

7) Jethro Tull - „Teacher“

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

8) The Beach Boys - „Graduation Day“

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

9) The Kinks - „Schooldays“

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Дали пропуштивме некоја од вашите омилени песни за враќање на училиште? Можете да пронајдете други звучни записи со висока резолуција!