Слика од Далечински управувач VPR1 со кабел со повеќе приклучоци
Стабилно ракување

Од макро до пејзажи, намалете го тресењето на фото апаратот и преземете ја контролата врз вашата видео камера со помош на далечинскиот управувач RM-VPR1.

Далечински управувач RM-VPR1
Кажете им збогум на заматувањата

Блендата без вибрации овозможува стабилно снимање.

Контрола на дофат на прстите

Активирање на блендата, снимање видео и зумирање без напор.

Гледајте додека снимате

Режимот на прегледување во живо ви овозможува да гледате што снимате на LCD екранот.

Спецификации и функции

  • Активирање на блендата без вибрации

  • Контрола за активирање на блендата, снимање видео и зумирање

  • Приклучок за повеќе интерфејси

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт