Слика од Слушалки за во уво MDR-EX110LP
Слика од Слушалки за во уво MDR-EX110LP
Слика од Слушалки за во уво MDR-EX110LP

Спецификации

  • Удобни силиконски ушни влошки за безбедно вметнување

  • Неодимиумски звучници од 9мм за динамички звук

  • Избор на бои кои ќе одговараат на вашиот стил

  • Фреквентен опсег од 5–24.000Hz

  • Кабел во вид на Y со должина од 1,2м

Звучник
9 мм, динамички
Фреквентен одзив
5-24.000Hz
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина