Големина и тежина

Тежина
3 гр.

Општи карактеристики

Звучник
9 мм, динамички
Импеданса (оми)
16оми (1kHz)
Фреквентен одзив
5–24.000Hz
Чувствителности (dB/mW)
103 dB/mW
Вид на жица
Во облик на Y
Должина на кабел
1,2 м
Приклучник
Позлатен стерео мини приклучок со облик L
Начин на носење
Ушни влошки од затворен тип

Опции на бои

redwhiteblack

Што има во пакетот

  • Ушни влошки (големини S x2, M x2, L x2)
  • Прилагодувач на кабел
Placeholder