2 Модели
2 Модели

Големина и тежина

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Што има во пакетот

Опции на бои

Тежина

Звучник

Фреквентен одзив

Чувствителности (dB/mW)

Должина на кабел

Приклучник

Начин на носење

Стандардно
MDR-AS400EX
Стандардно 
MDR-AS400EX

Што има во пакетот

 • Слајд
 • Упатство за употреба
 • Футрола за носење
 • Хибридни силиконски ушни влошки (големини SS, S, M, L)

Опции на бои

whiteblack

Тежина

 • 10 гр.

Звучник

 • 9 мм, динамички – тип на купола

Фреквентен одзив

 • 5–24.000Hz

Чувствителности (dB/mW)

 • 103 dB/mW

Должина на кабел

 • 1,2 м

Приклучник

 • Позлатен стерео мини приклучок со облик L

Начин на носење

 • Ушни влошки од затворен тип со прилагодливи прицврстувачи во облик на јамка
iPod/iPhone/iPad
MDR-AS400iP
iPod/iPhone/iPad 
MDR-AS400iP

Што има во пакетот

 • Слајд
 • Упатство за употреба
 • Футрола за носење
 • Хибридни силиконски ушни влошки (големини SS, S, M, L)

Опции на бои

whiteblack

Тежина

 • 10 гр.

Звучник

 • 9 мм, динамички – тип на купола

Фреквентен одзив

 • 5–24.000Hz

Чувствителности (dB/mW)

 • 103 dB/mW

Должина на кабел

 • 1,2 м

Приклучник

 • Позлатен мини стерео приклучок со четири проводници во форма на L

Начин на носење

 • Ушни влошки од затворен тип со прилагодливи прицврстувачи во облик на јамка

Функции

Тие нема да испаднат при напорно вежбање

Кога вежбате напорно во долги временски периоди, ви требаат слушалки кои ќе останат прицврстени: прикачете ги прицврстувачите врз вашите уши и започнете слободно да се движите

Добијте совршено поставување за вашите вежби

Прилагодете ги прицврстувачите за да добиете најдобро можно прицврстување. Ќе добиете и меки силиконски слушалки во четири големини (SS, S, M и L) за максимална удобност

Издржете до крај со вежбањето со помош на звучникот од 9 мм

Кога чувствувате замор во последните минути од вежбањето, чистиот звук кој влева енергија ќе ви помогне да издржите до крај

Секој инспиративен рефрен е кристално чист

Со чувствителност од 103 dB/mW и фреквентен опсег од 5-24.000 Hz, можете да ја зголемите јачината на звукот и да слушате јасни детали

Слушајте резонантна акустика со затворен дизајн

Одлично прицврстените слушалки ја рефлектираат музиката назад кон вашите уши, создавајќи моќен звук

Подготвени за дожд, пот или прскање

Кога ќе почне да врне, слушалките кои се отпорни на прскање ќе продолжат со репродукцијата во текот на целото вежбање

Бидете флексибилни со кабелот од 1,2 м

Движете се послободно со кабелот кој е доволно долг за да трчате на лентата за трчање или на улиците

Работете напорно, изгледајте прекрасно

Стилскиот дизајн се испорачува во избор од црна или бела боја

Лесно ставете ги слушалките во вашиот џеб

Стилската футрола за носење овозможува вашите слушалки да бидат заштитени и подготвени за патување