ЗА ВО УВО

Спортски слушалки за во уво AS400EX/400IP

MDR-AS400EX / MDR-AS400iP
Слика од Спортски слушалки за во уво AS400EX/400IP

Стандардно|iPod/iPhone/iPad|whiteblack

Слика од Спортски слушалки за во уво AS400EX/400IP
Слика од Спортски слушалки за во уво AS400EX/400IP
Слика од Спортски слушалки за во уво AS400EX/400IP
Слика од Спортски слушалки за во уво AS400EX/400IP
Слика од Спортски слушалки за во уво AS400EX/400IP
Слика од Спортски слушалки за во уво AS400EX/400IP
Отпорни на прскање со сигурно поставување

Овие слушалки кои се отпорни на прскање имаат прицврстувачи во облик на јамка за сигурно поставување додека тренирате. А со динамичкиот звук, пак, ќе можете да издржите до крај со вежбањето.

Задржете го ритамот

Кога напорно тренирате, потребни ви се слушалки кои ќе останат правилно поставени. Изберете помеѓу четирите големини на силиконските ушни влошки, ставете ги на ушите и започнете со вежбање.

Фреквентен опсег од 5–24.000Hz
Звук со широк спектар

Слушнете ги сите детали со помош на фреквентниот опсег од 5–24.000Hz.

Чувствителност 103dB/mW
Добијте помоќен звук

Слушајте го ритамот со чувствителност од 103dB/mW.

Импеданса од 16 оми
Ефикасен звук

Секогаш слушајте гласен и јасен звук со звучникот од 16 оми.

Вграден микрофон за повици
Повици кога сте во движење

Не запирајте да вежбате доколку ви заѕвони телефонот. Со далечинскиот управувач и вградениот микрофон, можете да одговарате на повици и да менувате песни без да мора да ја ставате раката во џеб.

Слушалки во избор на бои
Усогласете го стилот

Изберете слушалки според вашиот стил, во црна или бела боја.

Футрола за носење
Безбедно чување

Компактната футрола за носење овозможува слушалките да бидат заштитени.

Компатибилност со Apple

Произведени за iPod, iPhone и iPad

Спецификации и функции

  • Звучникот од 9мм обезбедува длабок бас

  • Отпорност на прскање и сигурно поставување преку увото

  • Четири големини на силиконски ушни влошки за добро вметнување

  • Јасна музика благодарение на фреквентниот опсег од 5–24.000Hz

  • Избор на бои и футрола за носење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина