Изберете го вашиот модел

АКТИВНИ И СПОРТСКИ СЛУШАЛКИ

Подобрете ги вашите перформанси уште повеќе

MDRAS400EXW.AE

Слушалките за во уво од 10 гр. кои се отпорни на прскање, имаат прицврстувачи, звучник од 9 мм и кабел од 1,2 м

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница