Слика од Спортски слушалки за во уво AS200
Слика од Спортски слушалки за во уво AS200
Слика од Спортски слушалки за во уво AS200
Спецификации и функции
  • Добијте сигурно поставување додека трчатеПрилагодливите прицврстувачи се поставуваат сигурно на вашите уши, за да можете слободно да го движите вашето тело според ритамот

  • Звучник од 13,5 мм со звук кој ќе ве мотивира при вежбањетоКога чувствувате замор во последните минути од вежбањето, чистиот звук кој влева енергија ќе ви помогне да издржите до крај

  • Слушнете ги сите детали - остро и јасноСо чувствителност од 104 dB/mW и фреквентен опсег од 17-22.000 Hz, можете да ја зголемите јачината на звукот и да слушате јасни детали

  • Потполно природна акустика со отворен дизајнЗвукот минува низ задниот дел од слушалките за да обезбеди поприроден звук

  • Подготвени за дожд, пот или прскањеКога ќе почне да врне, слушалките кои се отпорни на прскање ќе продолжат со репродукцијата во текот на целото вежбање

  • Бидете флексибилни со кабелот од 1,2 мДвижете се послободно со кабелот кој е доволно долг за да трчате на лентата за трчање или на улиците

  • Работете напорно, изгледајте прекрасноСтилскиот дизајн се испорачува во избор од црна или бела боја

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина