СПОРТСКИ СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО AS200

Сите спецификации и функции

MDR-AS200

Општи податоци

Затворен вид
Не (отворен вид)
Начин на носење
Вид за во уво
Динамичен вид
Да
Звучник (мм)
13,5мм
Магнет 
-
Капацитет (mW)
50mW
Мембрана
-
Фреквенција (Hz)
17-22.000 Hz
Чувствителност (dB/mW)
104dB/mW
Импеданса (оми)
16 Ω при 1 kHz
Контрола на јачина на звук
-
Вид на жица
Y тип
Должина на кабелот (м)
1,2м
Приклучник
Позлатен стерео мини приклучок со облик L
Тежина (г)
Прибл. 12 гр. (без кабел)

Опрема што се испорачува

Слајд
Да

Опции на бои

whiteblack

Што има во пакетот

  • Гарантен лист
  • Упатство за употреба
  • Слајд
Placeholder

Функции

Добијте сигурно поставување додека трчате

Прилагодливите прицврстувачи се поставуваат сигурно на вашите уши, за да можете слободно да го движите вашето тело според ритамот

Звучник од 13,5 мм со звук кој ќе ве мотивира при вежбањето

Кога чувствувате замор во последните минути од вежбањето, чистиот звук кој влева енергија ќе ви помогне да издржите до крај

Слушнете ги сите детали - остро и јасно

Со чувствителност од 104 dB/mW и фреквентен опсег од 17-22.000 Hz, можете да ја зголемите јачината на звукот и да слушате јасни детали

Потполно природна акустика со отворен дизајн

Звукот минува низ задниот дел од слушалките за да обезбеди поприроден звук

Подготвени за дожд, пот или прскање

Кога ќе почне да врне, слушалките кои се отпорни на прскање ќе продолжат со репродукцијата во текот на целото вежбање

Бидете флексибилни со кабелот од 1,2 м

Движете се послободно со кабелот кој е доволно долг за да трчате на лентата за трчање или на улиците

Работете напорно, изгледајте прекрасно

Стилскиот дизајн се испорачува во избор од црна или бела боја