HI-FI-СИСТЕМИ

Аудио систем V81D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®

MHC-V81D
Слика од Аудио систем V81D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V81D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V81D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V81D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V81D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V81D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Почувствувајте ја забавата околу вас

Чувствувајте се како на концерт, каде и да сте. Со ЗВУКОТ ВО ЖИВО од 360° и осветлувањето што ги нуди MHC-V81D, сите на забавата ќе можат да уживаат во истиот висококвалитетен звук и атмосфера како на концерт.

Лого за режимот Taiko
Направете ритам со режимот Taiko

Чукајте на ударен инструмент според ритамот на музиката со допирање на панелот на допир. Натпреварувајте се со пријателите со режимот Taiko Game.

Лого ознаки за Bluetooth® и NFC
Беспрекорно проследување со NFC и BLUETOOTH®

Користете NFC-поврзување со еден допир за да воспоставите Bluetooth®-врска и веднаш започнете да проследувате.

Икона за рачка и тркало
Опција за тркалање

Рачката и тркалото овозможуваат лесно тркалање на MHC-V81D од едно на друго место.

Уживајте во ЗВУК ВО ЖИВО ОД 360°

Уживајте во звук со истиот висок квалитет, без разлика каде стоите на забавата. ЗВУКОТ ВО ЖИВО ОД 360° го распространува звукот во секоја насока за да можат сите да танцуваат по истиот ритам.

Осветлување на забави од 360°

Осветлете го целиот простор за забава со светилките за забава од 360° и уживајте во реалистична атмосфера како во ноќен клуб или на фестивал.

Уживајте во осветлување од 360° за забави
Обидете се да држите ритам со режимот Taiko

Внесете сопствен ритам на тропање во музиката со режимот Taiko и дознајте дали вашиот ритам е подобар во натпревар против пријателите со режимот Game.

Разбудете ја поп-ѕвездата во Вас

Забавувајте ги сите - со двата влеза за микрофони може да се натпреварувате со гостите во пеење песни. Внесете доза на рокенрол во забавата со приклучување гитара во еден од влезовите и користете го системот како засилувач за гитара. Користете три режими - „Јасен“ за јасен звук, „Прекумерно засилување“ за изобличен звук на гитарата и „Бас“ за вашата бас-гитара. 

Маж и жена пеат заедно покрај MHC-V81D
Лизгање со раката врз горниот панел
Бидете диџеј со контролата со гестикулации

Збогатете ја забавата со еден лесен потег. Забавната и интуитивна контрола со гестикулации ви овозможува контрола на сите функции за забава, меѓу кои и ефектите за диџеи, миксетата и функциите за караоке. За да менувате песни треба да прелистувате лево и десно, или нагоре и надолу за менување на јачината на звукот. Разубавувањето на вашата забава никогаш не било позабавно.

Подобрете ја забавата со дополнителни звучници

Уживајте во помоќен звук со поврзување повеќе аудио системи во домот преку Bluetooth®. Поврзете најмногу 50 компатибилни аудио системи во домот и синхронизирајте ги музиката и осветлувањето.

Управувајте со забавата од подиумот за танцување

Sony | Music Center овозможува контрола на музиката и поставките за звукот преку телефон. Fiestable ви нуди контрола врз боите на светилките и ви овозможува да активирате режими за диџеи и караоке. Правете промени со раката, благодарение на интуитивната контрола со движења.

Интерфејс на апликацијата Sony Music Center
Sony | Music Center за Android
Sony | Music Center за iOS
Лого за Party King
Станете крал на забавата

Споделете статус за вашата забава на социјалните медиуми со само едно кликнување во апликацијата Fiestable. Потоа, засилете ја јачината на звукот за да ги развеселите сите и да станете вистински крал на забавата.

Возбудата од стадионот во вашиот дом со режимот за фудбал

Вклучете го режимот за фудбал на MHC-V81D за да уживате во реална атмосфера како на стадион. Исклучете го коментаторот за да уживате во навивањето на публиката, преку минимизирање на звукот на коментаторот и зголемување на звукот на публиката. 

Лого за DVD
Вграден DVD-плеер

Гледајте филмови на едноставен начин преку вградениот DVD-плеер и уживајте во богат звук што внесува реалистичност во вашите омилени сцени.

Лого за HDMI
HDMI™ излез

Гледајте ги омилените серии на вашиот стандарден екран, а притоа уживајте во силен звук од вашите моќни звучници.

Врз горната површина на MHC-V81D паѓа вода
Горниот панел е отпорен на прскање

Горната површина на MHC-V81D е отпорна на прскање и прав и лесно се чисти, така што ќе можете да продолжите со забавата цела ноќ, дури и ако истурите пијалак.

Маж го влече MHC-V81D со помош на тркалцата
Закосување и туркање за поголема преносливост

Кога ќе посакате да го поместите MHC-V81D, фатете ја практичната рачка за носење и навалете го наназад. Цврстите тркала ви овозможуваат да го донесете на секоја забава.

Поврзување со повеќе уреди

Заедно со пријателите може да впарите најмногу три паметни телефони во исто време преку технологијата BLUETOOTH®. 

Три паметни телефони поврзани со MHC-V81D

Спецификации и функции

Развеселете ја вашата ноќ. Со прекрасниот звук од 360° и светилките на MHC-V81D, сите на забавата може да уживаат во висококвалитетен звук и атмосфера како на фестивал.
  • ЗВУК ВО ЖИВО ОД 360°

  • Осветлување на забави од 360°

  • Режим TAIKO и режим TAIKO Game

  • Вграден DVD плеер со HDMI излез

  • Контролата со гестикулации и движења преку паметен телефон го олеснува управувањето со музиката

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина