Слика од Аудио систем M60D со голема моќ и DVD
Слика од Аудио систем M60D со голема моќ и DVD
Слика од Аудио систем M60D со голема моќ и DVD
Слика од Аудио систем M60D со голема моќ и DVD
Подобрете ја забавата во домот  

Направете забава за која ќе говори целиот град. MHC-M60D внесува посилни светилки и погласна музика во вашата дневна соба за да создаде атмосфера како во ноќен клуб. 

Икона за микрофон за караоке
За сите љубители на караоке 

Организирајте забава со караоке. Двата влезови за микрофон се совршени за пеење. 

Лого ознаки за LDAC и BLUETOOTH®
Проследување висококвалитетна музика

Проследувајте висококвалитетна музика беспрекорно со LDAC™ и технологијата BLUETOOTH®. 

DSEE лого
Зголемете го квалитетот на вашата музика

Процесорот за подобрување на дигитален звук (DSEE) го обновува квалитетот на звукот кај компримираната дигитална музика.

Уживајте во светилките

Светилките во звучниците на MHC-M60D трепкаат во ритам на музиката. Преземете целосна контрола врз нив преку системот или со вашата рака преку апликацијата Fiestable.

Разбудете ја поп-ѕвездата во Вас

Забавувајте ги сите - со двата влеза за микрофони може да се натпреварувате со гостите во пеење песни. Внесете доза на рокенрол во забавата со приклучување гитара во еден од влезовите и користете го системот како засилувач за гитара. Користете три режими - „Јасен“ за јасен звук, „Прекумерно засилување“ за изобличен звук на гитарата и „Бас“ за вашата бас-гитара.  

Вашите пријатели пеат караоке со гитари и микрофони
Безжичен Party Chain (проследување забава)
Подобрете ја забавата со дополнителни звучници

Уживајте во помоќен звук со поврзување повеќе аудио системи во домот преку Bluetooth®. Поврзете најмногу 50 компатибилни аудио системи во домот и синхронизирајте ги музиката и осветлувањето.

Управувајте со забавата од подиумот за танцување

Sony | Music Center овозможува контрола на музиката и поставките за звукот преку телефон. Fiestable ви нуди активирање на режимите за диџеи и караоке. Правете промени со замавнување на раката, благодарение на интуитивната контрола со движења.

Паметен телефон од Sony што се синхронизира со системот на звучници
Sony | Music Center за iOS
Sony | Music Center за Android
Лого за Party King
Станете крал на забавата

Споделете статус за вашата забава на социјалните медиуми со само едно кликнување во апликацијата Fiestable. Потоа, засилете ја јачината на звукот за да ги развеселите сите и да станете вистински крал на забавата.

Вграден DVD-плеер за љубителите на филмови

Гледајте филмови на едноставен начин преку вградениот DVD-плеер и уживајте во богат звук што внесува реалистичност во вашите омилени сцени. Поврзувањето на вашиот телевизор е едноставно - сè што ви треба е HDMI кабел.

Возбудата од стадионот во вашиот дом со режимот за фудбал

Вклучете го режимот за фудбал на MHC-M60D за да уживате во реална атмосфера како на стадион. Исклучете го коментаторот за да уживате во навивањето на публиката, преку минимизирање на звукот на коментаторот и зголемување на звукот на публиката.

Режим за фудбал
Лого за S-Force Front Surround
Уживајте во звук како во кино со опкружувачки ефект

Уживајте во прекрасен звук како во кино и виртуелен опкружувачки звук во дневната соба со S-Force Front Surround, технологија што репродуцира виртуелно акустично поле. 

Овозможете им на повеќе лица да ја контролираат музиката

Заедно со пријателите може да впарите најмногу три паметни телефони во исто време преку технологијата BLUETOOTH®. Така ќе можете да репродуцирате песни од вашите музички збирки и ќе имате уште поголем избор на музика.

Слика на која е прикажан системот на звучници MHC-M60D и уреди што се поврзани со него

Спецификации и функции

Обезбедете си легендарен статус на следната ваша забава со MHC-M60D. Претворете го домот во ноќен клуб со светилките во различни бои на звучниците што трепкаат според ритамот и проследувајте висококвалитетен звук од паметни телефони кон звучниците со LDAC™ за подобар звук за забава.
  • Разубавете ја атмосферата со светилките на звучниците

  • Влезовите за микрофон и гитара ви овозможуваат да пеете и да свирите

  • Контролирајте ги ефектите за диџеи со апликацијата Fiestable

  • Вграден DVD плеер со HDMI излез

  • Режим за фудбал

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина