Слика од Hi-Fi систем со NFC и BLUETOOTH® технологија
Слика од Hi-Fi систем со NFC и BLUETOOTH® технологија

Функции

Слушање со еден допир за моментално репродуцирање музика

Технологијата NFC (поле за комуникации во близина) ја елиминира потребата од поврзување со кабли и сложените постапки за поставување. Само допрете го вашиот паметен телефон или друг уред* со NFC до ознаката N на куќиштето и почнете да слушате музика. Немате NFC? Нема проблем. Уредите можете да ги впарите и рачно во поставките за Bluetooth®. *Погледнете компатибилни уреди

Пронајдете компатибилни уреди

Обединете ја вашата музика со SongPal

Преземете ја апликацијата SongPal за вашиот паметен телефон или таблет-уред и преземете ја контролата врз вашата музичка збирка. Поврзете се лесно преку Bluetooth® или Wi-Fi® и добијте непречен пристап до сите омилени песни, без разлика дали се зачувани во вашиот компјутер, сервер или омилена онлајн услуга за музика. Исто така, апликацијата може да се користи за прилагодување на поставувањата за звукот за да се обезбеди одличен и балансиран звук.

MEGA BASS додава моќ на вашите бас тонови

Притиснете го копчето MEGA BASS за да им дадете огромна моќ на ниските фреквенции на вашата музика. Тоа е можно преку засилување на бас тоновите за да се добие помоќен звук. Само притиснете го копчето за да го активирате режимот и воодушевете се од резонантниот бас.

Вграден CD плеер за вашата колекција од дискови

Слушајте класични албуми или дискови со компилации со вградениот CD плеер. Овој Hi-Fi систем е компатибилен со CD, CD-R и CD-RW дискови – така што ќе можете да уживате во секаква музика, почнувајќи од студио снимки до музички компилации и преземени песни.

Приклучување, репродукција и снимање преку USB

Репродуцирајте песни складирани на USB и снимајте ги на CD или на друг USB уред. Само поврзете го вашиот уред во приклучокот PLAY/REC и ќе бидете подготвени за пренесување. Доколку снимате директно на USB, ќе можете и да ја зголемите бит-стапката од стандардните 128 kbps на 256 kbps за подобрен квалитет на звукот.  

Аудио излезот го проширува вашиот систем за звук

Извлечете максимум од вашиот домашен аудио систем. Со аудио излезот можете да поврзете телевизор, конзола за игри или дополнителен систем за поголема моќност за содржините што ги слушате или гледате.

FM радио приемник за вашите омилени емисии

Сакате а ги слушнете вашите омилени диџеи? Едноставно вклучете се преку FM вртливото копче на радиото и дознајте што се нуди.

Спецификации

Засилете го звукот на забавата со Hi-Fi системот со 470W RMS. Проследувајте ги сите омилени песни со функцијата за слушање со еден допир преку NFC и Bluetooth® и добијте целосна контрола врз листата за репродукција од вашиот паметен телефон со апликацијата SongPal. Конусот на вуферот од 16см нуди богати ниски звуци и ќе можете да го засилите басот во сите ваши песни со MEGA BASS.
  • Уживајте во звук кој ја исполнува просторијата со вкупна излезна RMS моќност од 470W

  • Проследувајте безжично со функцијата за слушање со еден допир преку NFC и Bluetooth®

  • Добијте дополнителна моќ за ниски тонови со сабвуфер од 16см и MEGA BASS

  • Проследувајте и контролирајте преку вашиот паметен телефон со SongPal

  • Слушајте ги омилените песни со репродукција преку USB

Димензии на звучник
Големина на високотонец: (1,5 инчи/4 см), Големина на вуфер: (6,5 инчи/16 см)
Излезна моќност
470W
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина