2 Модели
2 Модели

Звук

Звук

Големина и тежина

Големина и тежина

Безжични врски

Безжични врски

Безжични врски

Безжични врски

Безжични врски

Функции

Функции

Интерфејс

Bluetooth®

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Еколошки, заштеда на енергија

Еколошки, заштеда на енергија

Еколошки, заштеда на енергија

Еколошки, заштеда на енергија

Еколошки, заштеда на енергија

Еколошки, заштеда на енергија

Што има во пакетот

Димензии на звучник

Излезна моќност

Димензии (Ш x В x Д)

Тежина

Wifi

NFC

AirPlay

Chromecast built-in

Spotify Connect

USB

CD

Влезни и излезни приклучоци

Фреквентен опсег

Далечински управувач:

Потрошувачка на енергија

Потрошувачка на енергија (исклучен режим)

Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)

Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) - приклучоци

Режимот на подготвеност е активиран

Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоци

Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)

FM/AM
CMT-SX7
FM/AM 
CMT-SX7

Што има во пакетот

 • Антена(и) (FM/AM)
 • Батерија (AAA/суви ќелии)
 • Водич за брзо поставување
 • Гарантен лист
 • Далечински управувач:
 • Кабел за звучници
 • Упатство за употреба

Димензии на звучник

 • 14,5 x 24,5 x 22,5 см

Излезна моќност

 • 100W

Димензии (Ш x В x Д)

 • 22,5 x 11,5 x 26,3 см

Тежина

 • 2,7 кг

Wifi

 • ДА

NFC

 • ДА

AirPlay

 • ДА

Chromecast built-in

 • ДА

Spotify Connect

 • Да

USB

 • Да

CD

 • ДА

Влезни и излезни приклучоци

 • FM/AM антена
 • USB-A приклучок
 • USB-B приклучок
 • Аналоген аудио влез
 • Дигитален аудио влез
 • Етернет приклучок
 • Излез за слушалки
 • Преден излез(и) за звучници

Фреквентен опсег

 • 50 Hz-40 kHz

Далечински управувач:

 • ДА

Потрошувачка на енергија

 • 46 W

Потрошувачка на енергија (исклучен режим)

 • недостапно

Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)

 • 0,5 W

Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) - приклучоци

 • 6,0 W (Wi-Fi®) / 6,0 W (сите приклучоци и мрежи поврзани*) *Жичните врски автоматски ги деактивираат безжичните врски. *Wi-Fi® приклучокот се одликува со функција за рутер со која може да се проследуваат аудио податоци до друг аудио производ од Sony.

Режимот на подготвеност е активиран

 • По 15 минути

Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоци

 • По 15 минути (Wi-Fi®)

Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)

 • Притиснете и задржете ги копчињата Back Key (Назад) и Tray open (Отвори фах) на уредот.
DAB/FM
CMT-SX7B
DAB/FM 
CMT-SX7B

Што има во пакетот

 • Антена(и) (FM/DAB)
 • Батерија (AAA/суви ќелии)
 • Водич за брзо поставување
 • Гарантен лист
 • Далечински управувач:
 • Кабел за звучници
 • Упатство за употреба

Димензии на звучник

 • 14,5 x 24,5 x 22,5 см

Излезна моќност

 • 100W

Димензии (Ш x В x Д)

 • 22,5 x 11,5 x 26,3 см

Тежина

 • 2,7 кг

Wifi

 • ДА

NFC

 • ДА

AirPlay

 • ДА

Chromecast built-in

 • ДА

Spotify Connect

 • Да

USB

 • Да

CD

 • ДА

Влезни и излезни приклучоци

 • FM/DAB антена
 • USB-A приклучок
 • USB-B приклучок
 • Аналоген аудио влез
 • Дигитален аудио влез
 • Етернет приклучок
 • Излез за слушалки
 • Преден излез(и) за звучници

Фреквентен опсег

 • 50 Hz-40 kHz

Далечински управувач:

 • ДА

Потрошувачка на енергија

 • 46 W

Потрошувачка на енергија (исклучен режим)

 • недостапно

Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)

 • 0,5 W

Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) - приклучоци

 • 6,0 W (Wi-Fi®) / 6,0 W (сите приклучоци и мрежи поврзани*) *Жичните врски автоматски ги деактивираат безжичните врски. *Wi-Fi® приклучокот се одликува со функција за рутер со која може да се проследуваат аудио податоци до друг аудио производ од Sony.

Режимот на подготвеност е активиран

 • По 15 минути

Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоци

 • По 15 минути (Wi-Fi®)

Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)

 • Притиснете и задржете ги копчињата Back Key (Назад) и Tray open (Отвори фах) на уредот.