Изберете го вашиот модел

HIFI СИСТЕМ СО WI-FI/BLUETOOTH® ТЕХНОЛОГИЈА

Поврзете се безжично и уживајте во сета ваша музика со висока резолуција

CMTSX7.CEL

Hi-Fi систем со DSEE HX, S-Master HX и безжично поврзување кој е компатибилен со висока резолуција.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница