ЛЕНТА ЗА НА ГЛАВА

Слушалки MDR-ZX310 / ZX310AP

MDR-ZX310 / MDR-ZX310AP
Слика од Слушалки MDR-ZX310 / ZX310AP

Стандардно|Android|redbluewhiteblack

Слика од Слушалки MDR-ZX310 / ZX310AP
Слика од Слушалки MDR-ZX310 / ZX310AP
Слика од Слушалки MDR-ZX310 / ZX310AP
Слика од Слушалки MDR-ZX310 / ZX310AP
Слика од Слушалки MDR-ZX310 / ZX310AP
Слика од Слушалки MDR-ZX310 / ZX310AP
Слика од Слушалки MDR-ZX310 / ZX310AP
Слика од Слушалки MDR-ZX310 / ZX310AP

Спецификации

  • Лесен дизајн на преклопување за неверојатна преносливост на музика

  • Феритни звучници од 30 мм за моќен и балансиран звук

  • Фреквентен опсег од 10–24.000Hz

  • Обложени слушалки за удобно слушање

  • Избор на бои кои ќе одговараат на вашиот стил

Звучник
30 мм
Должина на кабел
1,2 м
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина