2 Модели
2 Модели

Големина и тежина

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Општи карактеристики

Што има во пакетот

Опции на бои

Тежина

Затворен вид

Звучник

Динамичен вид

Капацитет

Импеданса (оми)

Фреквентен одзив

Чувствителности (dB/mW)

Вид на жица

Должина на кабел

Приклучник

Начин на носење

Стандардно
MDR-ZX310
Стандардно 
MDR-ZX310

Што има во пакетот

 • Гарантен лист
 • Инструкции за користење

Опции на бои

redbluewhiteblack

Тежина

 • 125 гр. (без кабел)

Затворен вид

 • ДА

Звучник

 • 30 мм, динамички – тип на купола

Динамичен вид

 • ДА

Капацитет

 • 1000mW

Импеданса (оми)

 • 24оми (1kHz)

Фреквентен одзив

 • 10–24.000Hz

Чувствителности (dB/mW)

 • 98 dB/mW

Вид на жица

 • Во форма на Y

Должина на кабел

 • 1,2 м

Приклучник

 • Позлатен стерео мини приклучок со облик L

Начин на носење

 • Headband
 • За на уво
Android
MDR-ZX310AP
Android 
MDR-ZX310AP

Што има во пакетот

 • Гарантен лист
 • Инструкции за користење

Опции на бои

redbluewhiteblack

Тежина

 • 125 гр. (без кабел)

Затворен вид

 • ДА

Звучник

 • 30 мм, динамички – тип на купола

Динамичен вид

 • ДА

Капацитет

 • 1000mW

Импеданса (оми)

 • 24оми (1kHz)

Фреквентен одзив

 • 10–24.000Hz

Чувствителности (dB/mW)

 • 98 dB/mW

Вид на жица

 • Во форма на Y

Должина на кабел

 • 1,2 м

Приклучник

 • Позлатен мини стерео приклучок со четири проводници во форма на L

Начин на носење

 • Headband
 • За на уво