Големина и тежина

Тежина
150 гр. (вклучувајќи ја батеријата, без кабелот)

Општи карактеристики

Затворен вид
Да
Звучник
30 мм, динамички – тип на купола
Магнет 
Неодимиум
Импеданса (оми)
ВКЛУЧЕНИ 220 ohm, ИСКЛУЧЕНИ 45 ohm (при 1kHz)
Фреквентен одзив
10–22.000Hz
Чувствителности (dB/mW)
110 dB/mW – исклучено напојување, 115 dB/mW – вклучено напојување
Вид на жица
Во форма на Y
Должина на кабел
1,2 м
Приклучник
Позлатен мини приклучок со четири проводници во форма на L
Начин на носење
Headband, За на уво

Микрофон

Тело на микрофонот
Електрет кондензаторски микрофон
Насока на микрофонот на кабелот
Без насочување

Опции на бои

whiteblack

Што има во пакетот

  • Адаптер за употреба во авион
  • Батерија
  • Гарантен лист
  • Инструкции за користење
Placeholder