СЛУШАЛКИ MDR-ZX110NA СО ПОНИШТУВАЊЕ НА ШУМ КОИ МОЖАТ ДА СЕ КОРИСТАТ СО ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ

Занемарете ја бучавата кога слушате музика или остварувате повици

MDRZX110NAW.CE7

Слушалки кои можат да се користат со паметни телефони, со звучник од 30мм и издржливост на батеријата до 80 часа

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница