Слика од Слушалки MDR-ZX110NA со поништување на шум
Слика од Слушалки MDR-ZX110NA со поништување на шум
Слика од Слушалки MDR-ZX110NA со поништување на шум
Слика од Слушалки MDR-ZX110NA со поништување на шум

Спецификации

Слушајте музика и разговарајте со пријателите преку слушалките MDR-ZX110NA со поништување на шум и микрофон и далечински управувач на кабелот, кои можат да се користат со паметни телефони. Овие лесни слушалки го намалуваат амбиенталниот шум до 95%, лесно репродуцираат бас, средни и високи тонови и нудат издржливост на батеријата до 80 часа.
  • Далечински управувач и микрофон на кабелот, компатибилни со паметни телефони

  • Вградена технологија за поништување на шумот

  • Траење на батеријата од 80 часа

  • Мала тежина за неверојатна преносливост на музика

  • Избор на бои кои ќе одговараат на вашиот стил

Звучник
30мм (тип на купола)
Фреквентен одзив
10Hz - 22.000Hz
Должина на кабел
Прибл. 1,2 м

Што има во пакетот

Адаптер за употреба во авион, Батерија, Гарантен лист, Инструкции за користење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина