Слика од Слушалки V55
Слика од Слушалки V55
Слика од Слушалки V55
Слика од Слушалки V55
Слика од Слушалки V55
Впечатлив DJ стил

Ди-џеите во клубовите и лицата со префинет стил со сигурност ќе се одлучат за MDR-V55. Со моќниот бас и флексибилниот дизајн, слушалките се идеален избор за DJ грамофони или за на улица.

Изработени за клубовите

Цврстиот дизајн и изборот на бои ќе им одговара на ди-џеите и на сите оние кои сакаат слушалки со добар изглед за на улица. Преклопувањето на слушалките го олеснува чувањето во торба.

Задржете го фокусот на музиката
Слушалки со ротирање и заврт. нанадвор
Завртув. на слушалки

Лесно ротирање и завртување нанадвор на слушалките за флексибилно слушање.

Слушалки од затворен тип
Целосно изолирање на шум

Затворениот дизајн го филтрира надворешниот шум за подобро слушање.

Извонредно силен бас

Изработени за да го чуете звукот и покрај толпата луѓе, слушалките нудат моќен бас со неодимиумскиот звучник од 40мм. Средните фреквенции се кристално јасни, за одличен севкупен квалитет на звукот.

Фреквентен опсег од 5-25.000Hz
Силен бас и високи фрекв.

Слушајте го моќниот бас и високите фреквенции во опсег од 5-25.000Hz.

Чувствителност 105dB/mW
Јасен звук при секоја гласност

Слушањето нема да ви биде тешко со чувствителноста од 105db/mW.

Слушалки кои нудат поголема моќ

Со влезна моќност од 1.000m/W, овие слушалки можат да ги репродуцираат најмоќните Hi-Fi снимки, така што ќе можете да ја зголемите јачината на звукот на сите ваши омилени песни.

Влезна моќност од 1.000mW
Удобна лента за на глава и ушни капаци
Слушајте музика цела ноќ

Лентата за на глава со мек слој и обложените слушалки ќе ви овозможат комфор дури и при повеќечасовно користење. Едностраниот кабел од 1,2м го олеснува слушањето со една слушалка на ди-џеите.

Спецификации и функции

  • Стилските слушалки се достапни во различни бои

  • Дизајн со преклопување го олеснува складирањето и носењето

  • Завртување на слушалката нанадвор и едностран кабел од 1,2м

  • Дизајн за удобно поставување преку уво

  • Неодимиумски звучник до 40мм со фреквенции до 25.000Hz

Звучник
40 мм, динамички – тип на купола
Фреквентен одзив
5–25.000Hz
Должина на кабел
1,2 м
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина