Слика од Слушалки V150
Слика од Слушалки V150
Слика од Слушалки V150
Слика од Слушалки V150

Функции

Завртување на слушалките за полесен едностран DJ мониторинг

Звучник од 30 мм за висококвалитетен звук

Универзален стерео приклучок за користење со разновидна аудио опрема

Спецификации

Звучник
30 мм – тип на купола
Фреквентен одзив
16–22.000Hz
Должина на кабел
2 м
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина