СЛУШАЛКИ V150

Сите спецификации и функции

MDR-V150

Големина и тежина

Тежина
120 гр. (без кабел)

Општи карактеристики

Звучник
30 мм, динамички – тип на купола
Фреквентен одзив
16–22.000Hz
Чувствителности (dB/mW)
98 dB/mW
Должина на кабел
2 м
Приклучник
Универзален стерео приклучок
Начин на носење
Headband, Поставување преку увото

Опции на бои

whiteblack

Што има во пакетот

  • Инструкции за користење
Placeholder

Функции

Завртување на слушалките за полесен едностран DJ мониторинг

Звучник од 30 мм за висококвалитетен звук

Универзален стерео приклучок за користење со разновидна аудио опрема