Слика од RF-безжични слушалки MDR-HW300K

Спецификации

  • Висококвалитетен, некомпресиран и дигитален безжичен RF пренос

  • Опсегот до 30м ви нуди слобода за движење

  • Траење на батеријата до 10 часа

  • Неодимиумски звучници од 40мм за моќен и балансиран звук

  • Фреквентен опсег од 10–22.000Hz

Звучник
40 мм, динамички
Фреквентен одзив
10–22.000Hz
Должина на кабел
Извинете, овие податоци не се достапни.

Што има во пакетот

Адаптер за наизменична струја, Кабел за поврзување, USB кабел, Инструкции за користење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина