Големина и тежина

Тежина
190 гр.

Општи карактеристики

Затворен вид
Да
Звучник
40 мм, динамички
Опкружувачки вид
Да
Динамичен вид
Да
Магнет 
неодимиум
Импеданса (оми)
32 оми
Дијафрагма
PET
Фреквентен одзив
10–22.000Hz
Чувствителности (dB/mW)
98 dB/mW
Контрола на јачина на звук
Да (тастер)
Должина на кабел
1,5 м (испорачан стерео кабел за поврзување)
Приклучник
Мини стерео (испорачан стерео кабел за поврзување)
Време на полнење
Прибл. 3 часа
Начин на носење
Headband, Поставување преку увото

Што има во пакетот

  • Адаптер за наизменична струја
  • Кабел за поврзување
  • USB кабел
  • Гарантен лист
  • Инструкции за користење
Placeholder